Buvo galima pastebėti, kad vilniečių ir sostinės svečių aprangoje dominavo dviejų sezonų drabužiai. Kai vieni žmonės, nepabūgę žvarbaus oro, rinkosi pavasariškus ir plonus rūbus, kiti mieliau suposi į šiltas skaras, paltukus, o nuo šaltuko dengėsi gobtuvais.

Tiesa, gatvėse netruko stilingų vyrų: kas vilkėjo odinius švarkelius, elegantiškus lietpalčius, o kas aktyvaus laisvalaikio aprangą. Tarp gausybės šiltus drabužius dėvinčių žmonių pamatėme ir nedidelius skirtingų spalvų akcentus. Sodri geltona, raudona, sąmanų, garstyčių ar violetinė - tokios subtilios detalės šaltojo sezono rūbams išties suteikia „šarmo“.

Tačiau vienas aksesuaras dominavo beveik kiekvieno gatvės praeivio aprangoje. Dideli, ryškūs, pastelinių atspalvių, plonyčiai ar saugantys nuo žvarbaus vėjo - šalikai visdar nepraranda svarbios vietos mūsų garderobe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)