„Wahl professional“ pristatė šukuosenų šou, kurį vedė žinomas salono „Barzdaskučiai“ meistras Johnas Alexanderis Serna. Parodos metu vykusiame renginyje meistras demonstravo naujausias tendencijas atspindinčius plaukų ir barzdų kirpimus. Į meistro kėdę sėdo didžėjus Sezzy, Klaipėdos muzikinio teatro vadovas Jonas Sakalauskas, modelis Rafalas Narkevičius, Baltijos kamerinio operos teatro direktorius Darius Vizbaras bei veiklūs vyrai: Dominykas Šaudys ir Žygimantas Runavičius. Beje, D. Vizbarui, išsiskiriančiam įmantrios formos ūsais, buvo patikėta ir vesti šį stilingą renginį.

Stipriosios lyties atstovams buvo ne tik kuriamos šukuosenos, bet jie demonstravo ir prekinio ženklo „kaip tu by Serge Gandzumian“ naujausios kolekcijos fragmentą, skambant DJ Mikas leidžiamai muzikai. Įdomu tai, kad urbanistinės stilistikos kolekciją demonstravo ir pats dizaineris Seržas Gandžumianas, prieš tai, kaip šukuosenų šou modelis, sėdęs į meistro J.A. Serna kėdę. Pasak dizainerio S. Gandžumiano, ši drabužių kolekcija, įkvėpta begalinio noro ugdyti vartojimo kultūrą ir kelti ją į aukštesnį lygį. Tai laisvalaikio drabužių kolekcija, skirta išprususiam vartotojui, turinčiam išpuoselėtą, išlavintą skonį.

Kolekcija „kaip tu by Serge Gandzumian“

Išskirtinai savo naująją kolekciją „kaip tu by Serge Gandzumian“ pristatęs dizaineris atskleidė, kad šie jo kūriniai nuo kitų skiriasi savo stipria urbanistine, spalvų, formų, faktūrų, proporcijų koncepcija. Seržas prasitarė, kad ir kaimiečiai be problemų galės vilkėti šios kolekcijos drabužius, nes jie iškart pasidarys miestiečiais.

„Ši kolekcija pritaikyta judriam, veikliam, dinamiškam, veržliam vyrui. Tai – apranga, tinkama kasdienybėje, šiuolaikiniam ir moderniam miestiečiui. Tiesiog miesto herojui“, – taip savo kolekciją apibūdino S. Gandžumianas.

Paklaustas, kodėl savo naujoje kolekcijoje atsisakė klasikinių akcentų, Seržas neslėpė: „Taip čia jų nėra, bet aš jų neatsisakiau, manyje egzistuoja kelios kryptingos linijos, kur yra ir klasikinė, ir urbanistinė, ir koncepcinė.“

„Visus rūbus galima įsigyti iki 100 eurų“, – neslepia dizainerio kolegė Urtė, kuri užsiima šių drabužių pardavimais.

„Tikslas, kad tas judrus, dinamiškas miestietis galėtų įpirkti kokybę, prekinį ženklą ir laimę už 50 eurų“, – sakė Seržas ir priminė, kad kaimo žmonės tokia apranga puoštis galės be problemų ir taip priartėti prie miestiečių pamėgto stiliaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)