Paskutinę šios savaitės darbo dieną DELFI Stilius apsilankė prekybos centre „Europa“ esančioje parduotuvėje „Suitsupply“. Akimirksniu paaiškėjo, kad čia dirba patys stilingiausi vyrai! Nuo galvos iki kojų išpuoselėtas įvaizdis ir apgalvota kiekviena aprangos detalė priverčia atsigręžti dar ir dar. Ir tą akimirką užmiršti visus italus, portugalus ir prancūzus...

Šių vyrukų tikslas ne tik patiems būti pasitempusiems ir visada nepriekaištingai atrodyti, bet tokiais paversti ir savo klientus.

Taip pat dėmesį patraukia ir stilingas parduotuvės interjeras, modernūs baldai, sienų dekoracijos, provokuojantys vaizdiniai dideliuose stenduose. Čia įkurta poilsio zona bei privačių klientų kambarys, pageidaujantiems individualaus aptarnavimo ir ieškantiems asmeninės apsipirkimo patirties. Pro akis nepraslysta ir „netikri“ vyrai – manekenai.

Nieko nelaukdami kviečiame pažiūrėti, ką vilkėjo šios įmonės darbuotojai – stilingi vyrai ir žavingos damos – „Penktadienio aprangos kodo“ fotosesijoje.

Suitsupply
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)