1. Įdomaus ir išskirtinio dizaino saulės akiniai

Vietoje išskirtinės skrybėlės ar skarelės, šį sezoną verta investuoti į akinius. Ieškokite nematyto ar netgi keisto dizaino modelio. Retro stilius, ryškios spalvos ar kelių spalvų deriniai rėmeliuose - madingiausia tendencija. Tegul akiniai išlieka nederinami su jūsų likusiu garderobu.

2. Kuklus sijonas

Taip, ir paprastas, regis, perdaug neišsiskiriantis rūbas gali radikaliai pakeisti jūsų jau turimą arba naujai suformuotą pavasario garderobą. Tai turėtų būti midi ilgio sijonas, užsibaigiantis šiek tiek už kelių. Tam, kad jūsų apranga netaptų nuobodžia, siūloma rinktis įdomesnės faktūros, audinio ar rašto sijoną. Jis gali būti margintas geometriniais, 3D ar augaliniais raštais arba būti vienos ryškios spalvos. Kontrastui sukurti, derinkite jį kartu su grubaus pado arba sportine avalyne.

3. Plono audinio paltukas

Pastelinių atspalvių (tiks prislopinta žydra, mėtų, smėlio, pilka) ir plono audinio paltukas puikiai pakeis kiek atsibodusį ir įprastą variantą pavasariui - klasikinį lietpaltį. Įveskite daugiau spalvų į savo garderobą. Tačiau nereikia to bijoti, nes tai nebūtinai turi būti ryškios sintetinės spalvos. Vos keli pasteliniai akcentai drabužiuose ar jų detalėse - ir jūs atsinaujinote!

4. Mini rankinė

Šį sezoną reikėtų bent trumpam pamiršti didelę, masyvią ir viską talpinančią rankinę. Kuo mažesnė ji bus, tuo geriau ir... madingiau. Svarbiausi daiktai - mobilus telefonas, lūpdažis ir kreditinė kortelė tikrai tilps. Populiariausias pavasario modelis - spalvota rankinė su skirtinga ir gausiai dekoruota rankena per petį ar įstrižai krūtinės.

5. Neutralaus atspalvio kelnės

Pamirškite juodas kelnes ar mėlynus džinsus. Alternatyva pastarosioms - šviesios (baltos, kreminės, melsvos) kelnės. Jos gali būti tiek aptemptos ir išryškinančios figūrą, tiek platėjančios.

6. Prigludusios apykaklės megztinis

Atšilus orui, žinoma, į šalį nustumiame storus megztinius. Vietoje to rinkitės plonyčius megztukus aukštu kaklu. Stilingas variantas sukurti derinį - ant jo apsivilkti kimono tipo palaidinę, ryškiaspalvį pavasarinį paltuką, kombinezoną ar suknelę ant petnešėlių.

7. Spalvota avalynė

Juodos spalvos avalynė universaliausia. Tačiau įdomesniu jūsų garderobą pavers kitos spalvos bateliai. Vis dar madingais išlieka aksominiai, siuvinėti ar ryškios spalvos batai su stambiu kulnu ir nedideliu auliuku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)