Šią keliaujančią parodą sudarys limituotos gamybos apsiaustai, pirmą kartą parodyti „Burberry“ 2017 m. vasario šou metu. Tiesa, išvysti bus galima ne visus – parodai atrinkti tik įspūdingiausi modeliai.

Kaip rašoma pranešime, kiekvienas apsiaustas buvo siuvamas rankomis, jiems taikytos neįprastos konstrukcijos ir puošybos elementai, vizualiai pasiskolinti iš „Burberry“ mados namų archyvo. Apsiaustai gimė Londono ateljė, turi savo išskirtinius vardus ir juos galima gauti tik specialaus užsakymo būdu.

Paroda dar vasario mėnesį debiutavo Londono „Makers House“ erdvėse ir tapo „Henry Moore: Inspiration and Process“ pristatymo dalimi. Po to ji keliavo į Seulą, Milaną ir Niujorką, artimiausiu metu bus rodoma Los Andžele, Šanchajuje, Dubajuje. Kiekvienam miestui atrinktų apsiaustų sąstatas vis kitoks, tad dukart pamatyti tą pačią parodą - neįmanoma.

Apie „Burberry“ 2017 m. vasario kolekciją

- „Burberry“ 2017 m. vasario kolekcija buvo pristatyta Londono mados savaitės metu. Jos centriniu įkvėpimo šaltiniu tapo britų menininko Henry Moore darbai ir asmeninis stilius. Kolekcijoje buvo daug eksperimentuojama su skulptūriškumu ir siluetais, medžiaga ir procesu, stipriomis proporcijomis ir stipriais, daug ištverti galinčiais audiniais.

- Menininko įtaką buvo galima pastebėti žvelgiant į formas, tekstūras ir rankų darbo detales, taip pat ryškius raštus, kurie atkartoja archyvinius Henry Moore darbus, saugomus Henry Moore fonde.

- Visus moteriškus ir vyriškus drabužius bei aksesuarus, demonstruotus ant podiumo, galima įsigyti fizinėse Burberry parduotuvėse, internete ir partnerių pardavimo taškuose. Tai – antra „see now buy now“ tipo „Burberry“ kolekcija, pagreitinanti produktų pristatymo ir galimybės įsigyti ciklą.

Apie „Burberry“ mados namus

- Įkurti 1856 metais, „Burberry“ mados namai yra globalus britiškos prabangos ženklas, paremtas inovacijomis, tradicijomis, amatų puoselėjimu ir aukščiausio lygio dizainu.

- „Burberry“ verslo modelis yra išskaidytas į penkias esmines divizijas: vyriška apranga, moteriška apranga, vaikiška apranga, aksesuarai bei grožio produktai.

- „Burberry“ vadovybė yra įsikūrusi Londone ir yra listinguojama Londono akcijų biržoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)