Tačiau pavasaris jau įsibėgėjo, o termometrai vis dažniau rodo dviženklę temperatūrą. DELFI Stiliaus konferencijoje skaitytojai klausė, ar atėjus šiltajam metų sezonui, odiniai drabužiai yra tinkami dėvėti?

Svarbios detalės

Stilistė Agnė Gilytė teigė, kad odos ar jos imitacijos drabužiai išlieka tendencijų viršūnėje. Tačiau išskirtinė ir svarbi detalė, dominuosianti odininėje aprangoje - laisvai krentantys ilgi kutai, kuriais bus puošiami tiek drabužiai, tiek rankinės ar netgi avalynė. Žinoma, su tokiu aksesuaru derėtų elgtis subtiliai ir pasirinkti tik vieną juo dekoruotą daiktą.


„Zara“, gamintojų nuotr.

Ką rinktis?

Odiniai rūbai išlieka madingi, tačiau jų madingumas priklauso nuo to, kokio silueto jie yra. Kalbant apie sijonus, universaliausias variantas - pieštuko formos, t. y. midi ilgio prigludęs modelis. Spalva - kuo santūresnė ir tamsesnė. Tai gali būti juoda, tamsi mėlyna, sąmanų atspalvis. Prie tokio sijono reikėtų derinti kontrastingus drabužius, pavyzdžiui, oversized tipo megztuką arba trikotažinius marškinėlius.


„Zara“, gamintojų nuotr.

Tačiau midi sijonas geriausias pasirinkimas aukštesnio ūgio moterims. Jeigu esate smulkaus sudėjimo ir žemo ūgio, pabandykite A silueto mini sijonus. Jie tiks tiek kasdienai, tiek išeigai. Taipogi netikėtą, bet stilingą derinį sukursite prie tokio sijono derindamos grubaus pado ar sportinę avalynę.


„Mango“, gamintojų nuotr.

Tiesa, renkantis vilkėti odinius drabužius, bendrą įvaizdį reikėtų įvertinti atidžiai. Nepersistenkite ir neperspauskite, kadangi oda gali kelti nevisada trokštamas asociacijas su seksualumu.

Spalvų paletė

Žinoma, juoda yra universali. Tačiau nereikėtų pamiršti, kad keli ryškūs akcentai ar vienas drabužis pagyvins jūsų garderobą. Stilistė A. Gilytė teigė, kad tarp populiariausių šį sezoną išlieka žydra, natūralūs atspalviai, metalo atspindžiai, o ypatingai - vario. Taipogi verta tamsius odinius drabužius iškeisti ir į šviesių, pastelinių tonų rūbus. Tai gali būti švakeliai, sijonai ar rankinės.


„Bershka“, gamintojų nuotr.

Daugiau apie tendencijas ir odinius drabužius - vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)