Prekės ženklo kūrėjos siūlo išskirtinę galimybę dėvėti garsiuosius tapybos darbus iš „Sonata III”, „Sonata V“, „Zodiakas“ ir „Pasaka“ kūrinių ciklų.

Kaip pranešime teigia kūrybinis duetas Indrė Raubaitė ir Indrė Lukošiūnaitė, dalį jų kurtų kolekcijų įkvėpė skirtingi menininkai, kaip pavyzdžiui, Egonas Schiele, Vincentas Van Gogas ir kiti. Šiais metais dizainerės nusprendė atiduoti duoklę puikiai žinomam lietuvių autoriui.

„Jau prieš dvejus metus galvojome sukurti kolekciją su M. K. Čiurlionio darbais, tačiau idėją realizavome tik dabar - matyt, viskam ateina savas laikas, o šią mintį reikėjo subrandinti. Lietuvių kūrėją pasirinkome neatsitiktinai. Šis menininkas žavi savo gilia ir paslaptinga kūryba. Tai – didis kompozitorius, tapytojas, grafikas, palikęs ryškią žymę dailės istorijoje”, - pasakoja I. Raubaite ir I. Lukošiūnaitė.

Prekės ženklo kūrėjos džiaugiasi pavykusiu rezultatu ir galėdamos prisidėti prie M. K. Čiurlionio vardo ir jo darbų garsinimo. Dizainerės priduria, kad šios tamprės taip pat gali tapti originali dovana svetur gyvenantiems bičiuliams, verslo partneriams.

„Esame pastebėjusios, kad vykstant į užsienį pas draugus ar verslo partnerius, gana sunku nustebinti lauktuvėmis. Manome, kad šios tamprės su M. K. Čiurlionio kūriniais yra netikėta, labai lietuviška ir graži dovana”, - paaiškina merginos.

„Due Fashion“ kūryba pasižymi gamtos motyvais, kūrėjos bendradarbiauja su šių dienų menininkais, nepamiršdamos ir visame pasaulyje pažystamų ir pripažintų kūrėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)