Natūralu – juk visos norime atsinaujinti ir aukštai iškėlusios galvas žengti į tikrąjį pavasarį. Tačiau kai parduotuvių lentynos lūžta nuo pasiūlymų, o vitrinos su ilgakojėmis manekenėmis viliote vilioja užsukti – tikrai galima paslysti ir prisipirkti daiktų, kurių net neketinome pirkti. Kaip visuomet – lašelis sveiko proto ir idėjos įkvėpimui, ko norėti, kad spintoje triumfuotų harmonija.

Štai ką rinktis, kad neišleistum krūvos pinigų, neapkrautum spintos nereikalingais daiktais ir judėtum koja kojon su mada.

1. Džinsai

Dabar kaip niekad iki šiol yra madingi paaukštinto liemens, tiesaus kirpimo ir kojų kauliukus siekiantys džinsai – taigi skinny tipo džinsams kol kas sakome „iki“ ir skubame ieškoti kažko labiau kvepiančio 80-taisiais.


„Zara“, gamintojų nuotr.

2. Siuvinėtos gėlės

Turbūt jau pati pastebėjai, jog šį sezoną gėlės yra visur – jos puošia džinsus, palaidines, striukes ir švarkelius. Tad priglausk į savo spintą kažką siuvinėto gėlėmis ir tikrai neprašausi.


„Zara“, gamintojų nuotr.

3. Dryžiai

Turbūt jau nieko nenustebinsiu, tačiau dryžiai išsilaiko top’ų viršūnėje ir šį sezoną. Tačiau dabar siūlyčiau rinktis siauresniais ir spalvotais dryžiais margintus drabužius.


„Mango“, gamintojų nuotr.

4. Mažos rankinės

Kuo mažesnė ir kuo ryškesnė, o jei dar marginta vaikiškomis aplikacijomis, – tuo labiau į dešimtuką taikai. Tokia ryški ir žaisminga rankinė įkvėps gyvybės net ir paprasčiausiam rūbų deriniui.


„H&M“, gamintojų nuotr.

5. Šlepetės

Nuo tada kai „Gucci“ mados namai išleido savo skandalingai pagarsėjusias kailines šlepetes – jos neiškrenta iš top’ų sąrašo. Tačiau, jeigu kalis tau per daug ekstravagantiška – mūsų parduotuvės siūlo paprastesnių, bet ne ką prasčiau atrodančių alternatyvų.


„Bershka“, gamintojų nuotr.

Sėkmės atrandant savo favoritus!

Daugiau stiliaus patarimų: www.gilyte.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)