Išleistuvėms – tik patogi avalynė

Šiuolaikiška, stilinga ir jaunatviška – taip specialistai apibūdintų svajonių išleistuvių suknelę. Gaivios šviesios spalvos, kokybiški audiniai, lengvi plazdantys ar tiesūs modeliai, dengiančios kelius ar iki kelių – tokį apdarą jaunoms merginoms siūlo rinktis suknelių salono ,,Santa’’ stilistai.
Kaip teigiama pranešime, prie suknelės patariama derinti saikingą makiažą bei neįmantrią šukuoseną, subtilius aksesuarus. ,,Šią dieną merginą puošia ne tik tinkamai parinkta suknelė, bet ir jos jaunystė, natūralumas – tai, ką tiesiog akcentuoti privalu’’, - teigia ekspertai. Be abejonės, ypač svarbi ir patogi avalynė. ,,Gerai pagalvokite, ar su pasakiškai gražiais, bet ypač aukšto kulno bateliais išbūsite iki pat šventės pabaigos. Verčiau rinktis patogesnio ar žemesnio kulno avalynę. Kitas variantas – aukštakulniais puoštis tik oficialioje renginio dalyje’’ , - pataria salono atstovai.

Konkuruoti su draugėmis - nemadinga

Prie dažniausiai išskiriamų suknelės rinkimosi klaidų, salono ,,Santa’’ stilistai išskiria jaunų merginų norą nustelbti savo drauges išleistuvių įvaizdžiu: ,,Kiekvienai merginai primename, kad suknelės užduotis pabrėžti merginos privalumus ir paslėpti trūkumus, tad konkuruoti su draugės sukneles puošnumu, ilgiu ar iškirptės gyliu tikrai nereikia. Kitu atveju mergina visą šventę jausis nejaukiai, o jos suknelės rinkimosi klaidas dar ilgai primins išleistuvių nuotraukos’’, - patirtimi dalijasi ekspertai.

Nuolat mados tendencijas sekantys salono stilistai išleistuvių dieną merginoms pataria pamiršti juodą spalvą. ,,Nors juoda spalva ir pripažinta neblėstančia klasika, jaunoms merginoms patariame jos atsisakyti bei rinktis šviesesnes spalvas. Juk bus švenčiama naujo gyvenimo etapo pradžia, pasiekti mokslo rezultatai, o ne gedima dėl jų’’, - šypsosi salono atstovai.

Ne – ilgoms, princesiškoms suknelėms

Išleistuvės – tai jaunimo šventė, per kurią daug šokama, bendraujama, linksminamasi, tad merginoms siūloma pagalvoti, ar su žeme besivelkančia suknele jos jausis smagiai ir patogiai visą laiką. ,,Vistiek norisi ilgos, princesiškos suknelės? Rinkitės tokią profesionaliai, iš anksto suplanuotai savo asmeninei fotosesijai gražioje aplinkoje ar tiesiog studijoje. Patikiname, jog būtent tokios fotosesijos, o ne išleistuvių su ilga suknele nuotraukos jus, mielos merginos, džiugins dar ilgą laiką’’, - šypsosi stilistai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)