Apskritimas
Tiks aviatoriaus stiliaus akiniai arba bet kokie kiti akiniai stačiakampiais rėmeliais – jie turi pabrėžti jūsų veido formą.

Naujausios akinių tendencijos

Ovalas
Iš esmės tinka bet kokios formos saulės akiniai, svarbu, kad rėmeliai būtų bent jau tokio pat pločio kaip plačiausia jūsų veido dalis.

Kvadratas
Rinkitės ovalius akinius su šiek tiek pailgintais rėmeliais. Venkite stačiakampių rėmų – jūsų veidas atrodys kampuotesnis, nei yra iš tikrųjų.

Naujausios akinių tendencijos

Stačiakampis
Ovalūs rėmeliai sušvelnins jūsų veido formą, jame dominuojantys aštrūs kampai išsilygins. Taip pat rinkitės plačius rėmus, kurių aukštis didesnis už plotį.

Naujausios akinių tendencijos

Apverstas trikampis
Labiausiai tiks akiniai kvadratiniais rėmeliais – jie išlygins jūsų veido proporcijas. Tik venkite lašo formos akinių ir tokių, kurių viršus susilygina su jūsų antakiais.

Rombas
Stilingai atrodysite su bet kokios formos akiniais, kurių lęšių aukštis bus didesnis nei plotis. Jokių apvalių ar stačiakampių rėmelių – jie „pjausis“ su jūsų veido forma.

Trikampis
Rinkitės akinius su masyviais lašo formos rėmais – jie turi tapti atsvara jūsų veido formai. Taip pat tiks griežti stačiakampiai rėmeliai.

Naujausios akinių tendencijos