1. Mažas ūgis

A formos

Jeigu jūsų ūgis mažas ir esate smulkaus sudėjimo, jums labiausiai tiks A silueto sijonas, nesiekiantis kelių. Svarbu, kad rūbas būtų aukštesnio liemens, o prie sijono derinamos palaidinės kraštai sukišami į jį. Prie tokio derinio tiks tiek batai su aulu ir kulnu, kurie optiškai prailgins jūsų kojas, tiek klasikiniai bateliai su raišteliais.

Susiaučiamas

Arba dar kitaip vadinamas „voku“ (angl. Envelope Skirt). Geriausias variantas - taipogi su aukštesne liemens linija. Tokio stiliaus sijonas turo asimetriškas linijas, todėl tokiu būdu jūsų figūra atrodo ilgesnė nei iš tikrųjų. Prie susiaučiamo sijono tiks bet kokia palaidinė ir švarkelis, svarbu atkreipti dėmesį, kad jie neuždengtų klubų srities. Tinkama avalynė - atviri bateliai ar aukštakulniai.

Sijonas, atidengiantis kojas

Jis gali būti midi ilgio, tačiau svarbu, kad kurioje nors pusėje turėtų praskyrimą. Taip pat žiūrėkite, kad jis būtų negilus, antraip neliks vietos subtilumui ir elegancijai. Atidengtos kojos atrodys optiškai ilgesnės.

2. Vidutinis ūgis

Midi ilgio

Jeigu esate vidutinio ūgio, prisijaukinkite midi ilgio sijonus. Vienas tinkamiausių variantų - platėjantis nuo klubų ir primenantis A raidės siluetą. Nebijokite platėjančios formos, kadangi ji jums puikiai tiks.

Siauras sijonas

Arba pieštuko formos sijonas. Tokio silueto rūbas subalansuos jūsų ir pabrėš figūrą. Gali būti ir su skeltuku, o turintis paaukštintą liemens liniją - pavers jus aukštesne. Prie tokio sijono tinka dviejų tipų avalynė, t.y. aukštakulniai arba lygiapadžiai. Pasirinkdami kuriuos nors jų, klaidos nepdarysite.

Žaismingas

Nebijokite trumpesnių sijonų. Jeigu kalbėsime apie mini ilgį, jums labiausiai tiks siauras sijonas, kurio galai užsibaigia nedideliais raukiniais. Idealus variantas prie žemakulnių batų uždaros palaidinės.

3. Aukštas ūgis

Žemiau kelių

Norint kiek sumažinti ūgį, tam gali pasitarnauti midi sijonas. Tik skirtumas tas, kad jo ilgis turėtų siekti kiek žemiau jūsų kelių. Toks sijonas gali būti pieštuko formos, padailintas klostėmis ar laisvo silueto. Jis tikrai nesuardys jūsų kūno proporcijų.

Ilgas

Aukštaūgėms tikrai nereikia baimintis ir vengti dėvėti ilgų ir „žemę šluojančių“ sijonų. Toks variantas tiks tiek liekno, tiek stambesnio sudėjimo moterims, o manančioms, kad neturite idealių kojų, puikiai jas paslėps. Jeigu maxi ilgio sijonas yra platėjantis, tada rinkitės liemenį išryškinančią palaidinę, jei aptemptas - oversized tipo megztuką ar kitą viršutinį rūbą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)