Ateina klientas į batų parduotuvę, apsižvalgo ir sako pardavėjui:
- Noriu pigių ir kokybiškų batų.
Pardavėjas jam atsako:
- Ir aš tokių norėčiau...

Nors šis juokelis ir nėra iš linksmiausių, jame slypi žinutė apie produktus, daiktus, kuriuos mes perkame parduotuvėse. Tai žinia, kad nėra pigių ir kokybiškų prekių. Pritariate?

Tačiau DELFI Stilius tai nusprendė paneigti.

Parduotuvėje, kurioje galima rasti drabužių tiek moterims, tiek vyrams, tiek ir vaikams, praleidome kelias valandas ir parinkome stulbinančius drabužių derinius, kurie nustebins jus ne tik savo unikalumu, bet ir kaina.

Rinkdami stilingus aprangos derinius, atsižvelgėme ir į biudžetą. Todėl kainos svyruoja nuo 5 iki 40 eurų. Tenka pripažinti, kad už tokią sumą stilingai apsirengi pavyktų tik second hand parduotuvėse.

Peržiūrėję įvairių gamintojų ir laikmečių drabužius, aptikome tokių pavyzdžių, kurie nustebintų net ir mados guru ar stiliaus žinovus.

Iš pirmo žvilgsnio Gabrielei neįtikę drabužiai vėliau priderinus kitas stilingas detales tapo puikiu pavyzdžiu, kaip parinkus tinkamas aprangos dalis galima sukurti norimą įvaizdį.

Apsirengusi visą derinį ir pažvelgusi į save nuo galvos iki kojų, ji liko apstulbusi.

„Nesitikėjau, kad dėvėtų drabužių parduotuvėje taip galima stilingai apsirengti ir išgauti tiek skirtingų aprangos derinių. Nerealu. Sunku patikėti, kad čia galima atrasti tiek drabužių skirtingoms progoms“, - po eksperimento kalbėjo Gabrielė.

Šį kartą jums pristatome 12 aprangos derinių, kurie tiks pačiomis įvairiausiomis progomis:

Kasdienis 5 eurai
Kasdienis
Pasimatymo 10 eurų
Pasimatymo
Kietas 15 eurų
Kietas
Hipiškas 15 eurų
Hipiškas
Vakarinis 17 eurų
Vakarinis
Jaunatviškas 18 eurų
Jaunatviškas
Romantiškas 20 eurų
Romantiškas
Prašmatnus (elegantiškas) 20 eurų
Prašmatnus (elegantiškas)
Laisvalaikio 25 eurai
Laisvalaikio
Sportiškas 30 eurų
Sportiškas
Vintažinis 30 eurų
Vintažinis
Ekstravagantiškas 40 eurų
Ekstravagantiškas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (381)