O jų dizainas stebins netikėta įvairove. Madingi marškiniai bus tiek vienspalviai, tiek marginti dryžiais ar langeliais, audiniai dekoruojami siuvinėtomis gėlėmis ar aplikacijomis. Regis, paprastumui šį sezoną nebus vietos.

„Mango“, gamintojų nuotr.


Populiariausias modelis - dekoruotas masyviais raukiniais, o bendras dizainas primins XIX a. Viktorijos laikų madą. Taipogi tendencijų viršūnėje - išdidintų pečių, plačių rankovių bei uždarų apykaklių deriniai.


„Zara“, gamintojų nuotr.


„H&M“, gamintojų nuotr.

Tokie marškiniai derinami prie „mom“ tipo džinsų, mini sijonų, klasikinio stiliaus kelnių su kantu ar trumpesnio, vos kulkšnis siekiančio modelio, grubių odinių kelnių ir pan. Kai kurie iš jų netgi primins tunikas ar sukneles ir užsibaigs kiek žemiau klubų.


„Zara“, gamintojų nuotr.


„Zara“, gamintojų nuotr.

Idealus variantas - aukštakulniai bateliai, o išsiilgusioms patogumo ir mėgstančioms visur vaikščioti pėsčiomis - spalvoti, įdomaus dizaino sportiniai bateliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)