Anot Gintarės Garcios ir Brigitos Petravičiūtės, ši paslauga aktuali tiems, kurie siekia kokybiško, bet greito rezultato.

„Praėjusiais metais startavome su pirmąja Lietuvoje internetinių konsultacijų platforma. Nuo šiol patarsime ne tik išplanavimo, apšvietimo, naudojamų medžiagų, dekoro detalių, bet ir itin svarbaus atributo – užuolaidų, klausimais. Kitaip tariant, viskuo pasirūpinsime mes, o klientui nė kojos iš namų nereikės iškelti“, - pasakojo dizainerės.

Kaip rašoma pranešime, G. Garcios ir B. Petravičiūtės teigimu, dizainerio vizitas nėra toks brangus, kaip dažniausiai įsivaizduojama. O kreiptis į vieną paslaugų tiekėją – verta.

„Pokyčių žmonės dažniausiai nori greitai. Todėl prie teikiamų paslaugų pridėję ir užuolaidų gamybą, laiką klientams, dar labiau sutaupome. Be to, stengiamės atvykti į kliento namus, atvežame audinių pavyzdžius, patariame dėl jų derinimo galimybių. Toks poros valandų vizitas Vilniuje kainuoja vos penkiasdešimt eurų, o patogumas ir nauda – neišmatuojama.

Nors ši paslauga interjero dizainerių tarpe – gana reta, tačiau, patikiname, labai paklausi. Užuolaidų dizainą parenkame mes, o mūsų viziją įgyvendina ilgametę patirtį turintys siuvėjai. Dažniausiai klientams siūlome užuolaidų audinius iš Italijos, Prancūzijos. Ieškantiems klasikos – angliški audiniai. Esame įsitikinę, jog kartu su dizainerio pagalba išrinktos užuolaidos interjerą papildo, papuošia. Taip pat, tenka susidurti su nestandartiniais interjero sprendimais. Tad, kai kurių išpildyti, užuolaidų salonų gamintojai, tiesiog negalėtų“, - teigė moterys.

Pasiteiravus apie šių metų tendencijas, dizainerės atskleidė, jog šįmet vyraus dar daugiau spalvų, ryškių papuošimų ir metalo imitacijų.

„Interjero dizainas – nuolatos keičiasi. Nors gairės išlieka tokios pačios, dizaino sprendimai tampa vis drąsesni ir išraiškingesni. Šie metai – ne išimtis. Baldams, apmušalams, sienoms patartina rinktis daug sodrios, smaragdinės žalios, turtingos tamsiai mėlynos, ryškaus ciklameno, aukso spalvos. Be to, nebijoti įvairaus metalo: auksą drąsiai derinkite su bronza, sidabru ar platina. Taip pat pastebimas ir klasika vadinamas velvetas. Jo panaudojimo galimybės neribotos: nuo užuolaidų iki lempų apmušalų. Prakalbus apie apšvietimą – jam skiriamas didelis dėmesys. Pastatomos lempos ir toršerai – šių metų pasirinkimas. Užuolaidos šįmet irgi kitokios – sunkesnės, masyvios. Dieninėms, lengvoms užuolaidoms naudojama daug audinio, joms svarbi apimtis“, - dėstė B. Petravičiūtė ir G. Garcia.

Patarimas pavasariui – dėmesys visumai, ne atskiroms detalėms.

„Dažnai pavasaris tampa pokyčiu metu. Todėl jei nusprendėte imtis pokyčių ir Jūs – įvertinkite savo galimybes, įsivaizduokite galutinį rezultatą ir kreipkitės į ekspertą. Tikime, jog tik su jo pagalba, svajonės gali virsti realybe. Neretai susiduriame su klaidomis, kuomet įsigyjami visai nereikalingi, interjerui nebūtini, ar visumoje nederantys daiktai. Išvenkite to, užduokite klausimą internetu, pasitarkite. Dar geriau – interjero dizainerį pasikvieskite į namus. Pamatysite – tai atsipirks“, - šypsojosi Brigita ir Gintarė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)