Parduotuvėje apstu įvairiausių antikvarinių interjero detalių iš skirtingų laikmečių. Taip pat daiktų, kurie puikiai vietą suras ir klasikiniame, ir bohemiškame, ir provanso stiliaus interjere. Juk baldai tokiame interjere neturi būti tobuli, mat kuo baldas daugiau „nugyveno“, tuo geriau, o apsibrūžinę kampai jiems suteikia išskirtinumo. Antikvariniai baldai tinka ir moderniuose interjeruose, pavyzdžiui, veidrodis senoviniais rėmais, senos metalinės žvakidės, didelis sietynas visada ras vietą kolekcionierių širdyse.

Kiekvienas laiko paženklintas daiktas čia turi istoriją – žavinga, kai galima daiktui suteikti naujus namus ir kitą gyvenimą.

Senamiestyje įsikūrusios sendaikčių parduotuvės savininkai atskleidė, kad asortimentas pas juos atkeliauja iš Prancūzijos, Belgijos, Švedijos ir kitų senosios Europos šalių. Kainos labai įvairios – nuo kelis eurus kainuojančių smulkmenų iki tūkstančių vertų brangenybių.

Pasižvalgykime, kokių gėrybių čia aptikome. Akivaizdu, kas sena – tas žavu. O tokios širdžiai mielos detalės įkvepia namams gyvybės ir individualumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)