1. Balti marškiniai ir džinsai – laiko patikrinta klasika, kurią pagyvins atraitota džinsų apačia, spalvoti sportinio tipo bateliai arba ryški skarelė ant kaklo.

2. Megztinis aukštu kaklu ir siauras sijonas – prie jų rinkdamasi berniukiško tipo batus arba ilgaaulius batus-kojines susikursi skirtingų derinių. Jau nekalbant apie aukštakulnius, kurie tobulai atrodys ir prie apsmukusių džinsų, ir elegantiškos eilutės.

3. Trikotažo marškinėliai ir klasikinis švarkas – šį sezoną gali rinktis ir vienspalvius, ir su užrašais ar aplikacijomis, tuo pačiu pagausi ir madingumo bangą!

4. Klasikinė suknelė su džinsiniu švarkeliu / odine striuke bei sportine / vyriško tipo avalyne – universalus derinys kasdienai ir biure, ir laisvalaikiu.

5. Plačios kelnės ir siauras megztukas – norėdama išlaikyti proporcingą siluetą, turi rinktis kur dėliosi akcentus. Šiame derinyje kelnės plačios, tad marškinius, marškinėlius ar megztuką rinkis labiau prigludusius.

6. Balta spalva nuo galvos iki kojų su pastelinėmis (melsva, rausva, pilkšva, gelsva, žalsva) detalėmis.

7. Spalvų deriniai, kurie visada veikia:
- mėlyna / žydra + natūralia odos (plytų),
- pilka + balta + mėlyna + raudona/rožinė,
- pilka kaip bazė + ryškūs akcentai (violetinė, mėlyna, bordo, rožinė),
- chaki + balta + raudona,
- madingas variantas, jei norisi išbandyti kažką naujo: rožinė + geltona – išbandyk jį prie balto, pilko ar tamsiai mėlyno derinio.

8. Marškinių tipo suknelė su dideliu šaliku arba ryškiaspalvė skara, kuri paįvairintų ir marškinius ar paprastus trikotažo marškinėlius. Tai aksesuaras, kuris dera visur, visada ir prie visko.

9. „Razinos“, pagyvinsiančios bet kurį klasikinį derinį:
- kelių ženkliukų kombinacija ant švarko ar megztinio,
- ryškios arba metalo blizgesio puskojinės prie kelnių ar džinsų,
- madinga ryški rankinė keičiama rankena.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)