Apie Jeremy Meeksą pasaulis sužinojo dar 2014 m., kai Stoktono policijos departamentas savo „Facebook“ paskyroje paviešino keturių per reidą suimtų vyrų nuotraukas. Įvykio seka pasisuko netikėta linkme. Moterys, išvydusios J. Meekso nuotrauką, netruko ją išplatinti socialiniuose tinkluose bei negailėti pagyrų nuteistojo išvaizdai.

Vyras tikrai prikausto žvilgnsnį: tamsaus gymio, aukštas, atletiškas, įspūdingų mėlynų akių, o jo rankas ir veidą puošia gausybė tatuiruočių - neįmanoma neatkreipti dėmesio.

Tačiau, kad ir koks jis būtų gražus, Jeremy gyvenimas nebuvo rožėmis klotas. Susidėjęs su prastos reputacijos žmonėmis, jis priklausė gaujai, dalyvavo darant nusikaltimus. Vyras buvo apkaltintas už tai, kad namuose nelegaliai laikė ginklus.

Dėl šios priežasties jis kalėjo dvejus metus. J. Meekso bausmė pasibaigė praėjusių metų pavasarį. Visgi jam dar esant kalėjime, pradėjo plūsti netikėti modelių agentūrų pasiūlymai išėjus į laisvę pradėti dirbti modeliu.

Panašu, kad šis viliojantis pasiūlymas ėmė patikti ir pačiam Jeremy. Vos tik išėjęs iš kalėjimo, jis pasirašė kontraktą su „White Cross Management“, kuri yra ne tik modelių, bet ir Holivudo kino aktorių agentūra.

Jo, kaip modelio debiutas įvyko vos prieš kelias dienas. J. Meeks pasirodė Niujorko mados savaitės metu, kur pristatė vyrams ir moterims skirtą dizainerio Phillip Plein 2017-2018 m. kolekciją.

J. Meeksas neslepia dėkingumo. Savo socialinio tinklo paskyroje jis dėkojo modelių agentūrai, dizaineriams ir visiems, kurie juo tiki.

Panašu, kad naujasis vyro gyvenimas - daug žadantis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)