Šie metai turtingi naujais išskirtinio dizaino modeliais ir plačia spalvų palete. Išlieka madingi apvalūs akiniai ir katės formos akiniai. Ypatingai moteriškas katės akių formos modelis išsiskiria kontrastuojančių spalvų dvigubų stiklų konstrukcija. Ties antakiais įterpti modernūs lęšiai su veidrodine danga, o plastikinis galiukas atskleidžia ikoninį konkrečiam modeliui pritaikytą metalinį elementą, dekoruotą pynės motyvu.

Aviatoriaus formos akinių modelis taip pat niekur nesitraukia. Italijoje pagaminta rankų darbo unikali klasikinių aviatoriaus akinių interpretacija išsiskiria tik šiam modeliui būdinga konstrukcija. Stiklai nurėžtais kampais į rėmelį tvirtinami kniedėmis per akrilo stiklo elementą.

Vyriški akiniai su dvigubu viršunosės tilteliu išsiskiria ryškiu penktajam praėjusio amžiaus dešimtmečiui būdingu charakteriu, pagyvintu šiuolaikinėmis detalėmis. Rafinuotas dvigubos konstrukcijos nerūdijančio plieno akinių priekis, pasižymintis reljefiniais akių apvadais ir kontrastuojančiomis spalvomis, subtiliai dekoruotas specialia spaudimo technologija išlieto metalo elementais ir ikoniniu pynės motyvu.

Šiais metais beveik kiekvieni mados namai turi išskiriančių rafinuotų, bohemiško stiliaus ir novatoriškų akinių modelių. Su tokiais neliksite nepastebėti.

Gatvės mados tendencijose vis ryškiau įsitvirtina klasikiniai, tiesia antakių linija pasižymintys, akiniai. Tokie modeliai išsiskiria vyriškesnėmis, labiau kampuotomis rėmelių formomis, moderniu klasikiniu dizainu ir pagrindiniu akcentu – viršunosės tilteliu.

Sportiniai prekių ženklai kuria naujas „žaidimo taisykles“, paremtas greičiu, stiliumi ir inovacijomis. 2017 m. pavasario-vasaros sportinio stiliaus kolekcijoje sporto paveldas derinamas su urbanistiniais akinių modeliais, išsiskiriančiais madingomis ir patogiomis dėvėti formomis, išraiškinga spalvų palete ir grafika.

Šiais metais stebina netikėti spalvų deriniai - pagrindiniuose atspalvių deriniuose dominuoja rožinė, auksinė, mėlyna ir žalia. Tokius spalvos tonus vertas rinktis ne tik pavasario-vasaros metu, bet jie kuo puikiausiai tinka ir šaltuoju sezono laikotarpiu. Medžiagas ir tekstūras verta rinktis taip pat kuo įvairesnes - gyvūnų raštų motyvai dabar ypač populiarūs.

Kaip sakė akinių ekspertas L. Klešnieks, dabar ypač madinga – spalvų žaismas ir formos. O DELFI Stilius jums siūlo suderinti madą, dizainą, tradicijas ir inovacijas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)