1. Nebijokite tų pačių drabužių ar derinių vilkėti kelis kartus. Vyrai tai daro dažniau nei moterys, daugelis mūsų stengiasi ko ne kasdien atrodyti kitaip. Tačiau turėti kokybišką ansamblį (uniformą) ir pasirodyti su juo gatvėje keletą kartų iš eilės – visiškai normalu. Svarbiausia, kad jis tiktų, patiktų ir tokį vilkėdama jaustumėtės puikiai.

Vida Press nuotr.

2. Renkitės ne tik pagal nuotaiką, bet ir pagal tai, kas jūsų tą dieną laukia. Jei žinote, kad diena bus neįpareigojanti, drąsiai vilkitės laisvalaikio stiliaus drabužius, jei planuojate susitikimą, renkitės šiek tiek dalykiškiau. Nėra prasmės išsipustyti lyg damai, jei neketinate eiti į teatrą ar vakarėlį.

Vida Press nuotr.

3. Pirkdama brangius drabužius vadovaukitės 3 metų taisykle. Jei aptikote drabužį, kuris jūsų manymu vertas investicijų, pagalvokite, ar tokį vilkėtumėte ir po 3 metų. Jei atsakymas taip – įsigykite, jei dvejojate – verčiau susivaldykite neatvėrusi piniginės. Pinigų negailėkite tik tikrai kokybiškiems ir subtilaus dizaino daiktams, kurie tarnaus ilgą laiką.

Vida Press nuotr.

4. Išmokite pastebėti detales ir akcentus. Mados versle besisukantys vyrai visuomet pasirūpina įvaizdžio detalėmis: spalvinga fantazija, sąsagos, diržas, laikrodis, firminės sagos, kojinės ir t.t. Pirkdama drabužius ar aksesuarus, visuomet įvertinkite ir mažesnius niuansus, jų visuma kurs išpuoselėtą, prabangesnį įvaizdį.

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)