MINIATIŪRINĖ RANKINĖ

Į šią rankinę tilps svarbiausi jūsų kasdieniai daiktai - nieko nereikalingo. Mažutė ir lengva rankinė - kaip dizaineriai teigia ir rodo, itin stilinga jos rankeną apsukti aplink riešą. Nors rankinės modelis primena XIX a. madingus ridikiulius, tačiau kūrėjai pateikia naujas interpretacijas. Ji gali būti trumpesniu ar kiek ilgesniu dirželiu, suraukiama arba ne.

(Salvadore Ferragamo, Alexander Wang)


Zara, gamintojų nuotr.


NEDIDELIO TŪRIO

Ji primena nedidelį portfelį. Ši rankinė yra universali, nepaisant jūsų aprangos stiliaus. Amžinoji klasika! Tinka toms, kurios nesivaiko mados tendencijų, o laikosi savojo įvaizdžio.

(„Dior“)


PIRKINIŲ KREPŠYS

„Nors panašu, kad su kiekvienu sezonu rankinių tūris mažėjo, tačiau į mados topus sugrįžęs pirkinių krepšys leis mums su savimi nešiotis visą mūsų gyvenimą“, – rašoma „Harper's Bazaar“.

(Stella McCartney, Narciso Rodriguez)

PERMETAMA PER PETĮ

Ko gero, šį sezoną pristatydami savo naujausią rudens-žiemos kolekciją, vieną gražiausių rankinių modelių sukūrė „Burberry“ mados namai. Dievinančioms patogumą, besvores rankines ir grožį - tai jums skirtas modelis! Ilga rankena leidžia rankinę persimesti per petį arba užsimesti įstrižai per krūtinę.

(„Givenchy“, „Burberry“)


SU GRANDINE

Nemėgstančioms klasikinio stiliaus rankinių ir ieškančioms originalumo, alternatyva gali tapti „rokeriško“ stiliaus rankinės, puoštos grandine. Visai nesvarbu, ar grandinė atstos rankeną, ar dailiai kabės kaip paprasčiausias dekoro elementas.

(„Marni“, „Loewe“)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)