Dėl užsitęsusių anksčiau suplanuotų mačų V. Gaubo ir N. M. de Alborano akistata iš centrinio korto turėjo persikelti kitur, tačiau tai lietuvio neišmušė iš vėžių ir jis kovą pradėjo 3:0 spurtu.

Lietuvis turėjo šansą pirmą setą laimėti „sausai“, tačiau neišnaudojo sukurtų „break point’ų“. Tiesa, sukurtą persvarą jaunuolis išlaikė iki seto pabaigos. Antras setas buvo gerokai labiau įtemptas, o jo lūžis įvyko penktame geime, kai V. Gaubas po 4 „break-pointų“ laimėjo varžovo padavimų seriją.

V. Gaubas „Roma Garden Open“ turnyre iki šiol užsidirbo 26 ATP vienetų reitingo taškus ir 3,5 tūkst. eurų. Pusfinalyje lietuvio laukia kova Bolivijos tenisininku Hugo Dellienu (ATP-173).

Tuo metu Patricija Paukštytė pasiekė dvejetų turnyro Tunise finalą. 19-metė lietuvė kartu su lenke Zuzanna Pawlikowska per 1 valandą 29 minutes nugalėjo indės Valshnavi Adkar ir egiptietės Lamis Alhussein Abdel Aziz duetą – 6:3, 7:6(7:3).

Šeštadienį dėl čempionų vardo lietuvė ir lenkė kovos prieš JAV porą Paris Corley ir Dashą Ivanovą. Tą pačią dieną P. Paukštytė (WTA-1018) varžysis ir vienetų turnyro pusfinalyje, kur kausis prieš belgę Eliessą Vanlangendonck (WTA-668).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)