Kinai prieš varžovus atsilaikė tik pusę pirmo kėlinio, kai atsiliko 13:14. Vėliau serbai vis didino savo apsukas ir skirtumą bei prieš didžiąją pertrauką pirmavo jau 43:28.

Dar įspūdingesnę persvarą jie pasiekė ketvirto kėlinio viduryje, kai po Nemanjos Nedovičiaus tritaškio ir dviejų Marko Simonovičiaus taškų buvo priekyje dvigubai – 90:45. Per likusį laiką jie atsipalaidavo ir leido kinams bent kiek sušvelninti rezultatą.

Pirmą vietą A grupėje užėmė JAV (5/0), antrą iškovojo Australija (4/1), trečia atiteko Prancūzijai (3/2), o ketvirta – Serbijai (2/3).

Jei pirmadienį Lietuvos krepšininkai įveiks Kroatiją, jie ketvirtfinalyje ir susikaus būtent su Serbija. Nesėkmės pirmadienį atveju, lietuvių varžovais taptų australai.

Serbija: Bogdanas Bogdanovičius 19 (2/4 dvitaškiai, 5/9 tritaškiai), Nikola Kaliničius 15, Miroslavas Raduljica ir Milovanas Mačvanas po 11, Nikola Jokičius ir Marko Simonovičius po 8, Milošas Teodosičius ir Vladimiras Štimacas po 7, Nemanja Nedovičius 6 taškai.

Kinija: Jianlianas Yi 20 (7/11 dvitaškiai, 0/3 tritaškiai, 6/8 baudos), Xiaochuanas Zhai 11, Ailunas Guo 8 taškai (8 rez. perd.).

Primename, kad ketvirtfinalyje, kuris vyks trečiadienį, pirmąją vietą A grupėje užėmusi komanda susitiks su ketvirtąja B grupės ekipa (ir atvirkščiai), o antra A grupės komanda susikaus su trečiąja B grupės ekipa (ir atvirkščiai).

A grupės turnyro lentelė:

Paskutinio turo tvarkaraštis B grupėje:

Rugpjūčio 15 d., pirmadienis

20.15 val. Nigerija – Brazilija (B grupė)

Rugpjūčio 16 d., antradienis

1.00 val. Ispanija – Argentina (B grupė)

4.30 val. Lietuva – Kroatija (B grupė)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)