Iš Rio de Žaneiro jau išvyko dviratininkai Ignatas Konovalovas ir Ramūnas Navardauskas, trečiadienį išvyks dviratininkė Daiva Tušlaitė ir tenisininkas Ričardas Berankis.

Antradienį olimpiniame kaimelyje įsikūrė ėjikai Marius Žiūkas ir Marius Šavelskis, atvyko dziudo imtyninkė Santa Pakenytė.

Vos įsikūrę kambariuose ėjikai išskubėjo į treniruotę, ėjo 10 km. Dziudo imtynininkė pailsėjusi po pietų planuoja treniruotis salėje.

„Atskridau labai gerai, gal net per gerai. Tikrai nepavargau“, – paklausta apie kelionę šypsojosi sportininkė.

Trečiadienį į Rio de Žaneirą atvyks imtynininkas Edgaras Venckaitis, lengvaatletis Andrius Gudžius ir sunkiaatletis Aurimas Didžbalis. Rugpjūčio 11 d. misija pasitiks dviratininkę Simoną Krupeckaitę, o rugpjūčio 12 d. – dvivietės baidarės irkluotojus Aurimą Lanką ir Edviną Ramanauską, bei maratono bėgikes Diana Lobačevską, Rasą Drazdauskaitę ir Vaidą Žūsinaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją