Australai prieš tai 84:83 įveikė Argentiną, tačiau priešnuodžių prieš brazilus nerado. Sekmadienį Australijos atstovai mes iššūkį ir Lietuvos vyrams, kurie patyrė pirmą nesėkmę, kai po dviejų pratęsimų nusileido tiems patiems argentiniečiams – 85:86.

Įdomu, kad sužaidus tris minutes australai pirmavo 11:2, tačiau likusią mačo dalį pralaimėjo net 38 taškais – 56:94.

Brazilus į pergalę vedė 17 taškų surinkęs Raulis Neto (4/4 tritaškiai), po 13 taškų įmetę Alexas Garcia ir Marcusas Vinicius, 12 taškų pelnęs Rafaelis Hettsheimeiris ir 10 taškų pridėjęs Nene.

Australų gretose vienintelis Patty Millsas sukrapštė dviženklį taškų skaičių – 18. Žalgiriečio Brocko Motumo sąskaitoje – 7 taškai.

Primename, kad prieš tai Brazilija du kartus nepasigailėjo rumunų – 90:45 ir 96:50.

Į San Paulą iš Buenos Airių jau persikėlė ir Lietuvos rinktinė, kuri čia du draugiškus mačus prieš olimpiadą – su australais ir brazilais arba kinais.

Lietuviai dėl olimpinių medalių kovos jau septintą kartą iš eilės. Mūsiškiai olimpiadą pradės B grupėje, kurioje susigrums su Ispanija, Argentina, Brazilija, Nigerija ir Kroatija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)