Argentiniečiai po pirmo kėlinio pirmavo net 16 taškų (28:12), o prieš didžiąją pertrauką – 46:35, tačiau australai antroje mačo pusėje sugebėjo savo varžovus pavyti ir išplėšti pergalę.

Australams laimėti nesutrukdė ir tai, kad jie vertėsi be dviejų NBA žaidėjų – Andrew Boguto ir Joe Ingleso.

Argentiniečių gretose pirmaisiais smuikais griežė Luisas Scola ir Manu Ginobili, surinkę atitinkamai 27 ir 22 taškus. Andreso Nocioni sąskaitoje – dvigubas dublis: 13 taškų ir 13 atkovotų kamuolių.

Davidas Andersenas pelnė 16, Brockas Motumas 14, Patty Millsas 13, Chrisas Gouldingas 10, Ryanas Broekhoffas 8, Matthew Dellavedova 7 taškus (7 rez. perd.).

Primename, kad naktį iš pirmadienio į antradienį Australijos atstovai turėjo susitikti su Lietuvos komanda, tačiau dvikova buvo atšaukta dėl prakiurusio stogo, pro kurį varvėjo lietaus vanduo.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį numatytas susitikimas tarp Argentinos, kuri praėjusią savaitę 74:111 neprilygo JAV, ir Lietuvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)