Liverpuliečiai namuose 2:0 (1:0) nugalėjo taip pat dėl išlikimo elite kovojantį „Nottingham Forest“ klubą.

Abu įvarčius šeimininkai įmušė tiksliais tolimais šūviais: 29 minutę pasižymėjo Idrissa Gueye, o 76 min. kamuolį nuo virpsto į tinklą pasiuntė Dwightas McNeilas.

Po šios pergalės „Everton“ su 30 taškų įsitvirtino 16-oje turnyro lentelės vietoje.

Tuo metu 26 taškus sukaupę Notingamo atstovai žengia laipteliu žemiau – jie minimaliu skirtumu lenkia jau kritimo į „Championship“ zonoje esantį „Luton Town“ (25 tšk.) kolektyvą.

Tris taškus į savo taupyklę įsidėjo ir vis dar dėl titulo tebekovojantis „Liverpool“.

Jurgeno Kloppo auklėtiniai svečiuose 3:1 (1:1) pranoko Londono „Fulham“ kolektyvą.

Puikius įvarčius iš toli mušė Trentas Alexanderis-Arnoldas (32 min.) ir Ryanas Gravenberchas (53 min.), o pergalę įtvirtino Diogo Jota (72 min.).

Tuo metu FA taurės pusfinalyje Londono „Wembley“ stadione tarp „Manchester United“ ir „Coventry City“ prireikė ne tik pratęsimo, bet ir 11 metrų baudinių serijos – 3:3.

Trijų įvarčių persvarą iššvaistę Raudonieji Velniai joje triumfavo 4:2 ir žengė į finalą, kur jų laukia derbis su „Manchester City“.

Sužaidus beveik valandą „Man United“ pirmavo 3:0 po Scotto McTominay'aus (23 min.), Harry Maguire'o (45+1 min.) ir Bruno Fernandeso (58 min.) smūgių, tačiau Koventrio atstovai išsigelbėjo: 71 min. pasižymėjo Ellisas Simmsas, 79 min. – Callumas O'Hare'as, o 90+5 min. – Haji Wrightas (iš 11 m).

Pačioje pratęsimo pabaigoje, 120+1 min., „Coventry City“ buvo per plauką nuo sensacijos, bet Victoro Torpo pelnytas įvartis buvo anuliuotas po VAR įsikišimo dėl milimetrinės nuošalės.

Galiausiai 11 m baudinių serijoje sėkmė lydėjo Mančesterio žaidėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją