Anglų treneris Roy Hodgsonas mano, kad jo auklėtiniai buvo veri pirmos vietos grupėje.

„Mes esame stipriai nusivylę. Mes vėl kontroliavome žaidimą, sukūrėme nemažai progų įvarčiams, bet likome be pergalės. bet aš tikiu, kad įvarčiai pradės kristi. Mes turime žaidėjų, kurie moka ir būtinai įmuš (...)

Mūsų sudėtis tikrai labai pajėgi. Kas pasikeistų, jei Wayne'as Rooney rungtynes būtų pradėjęs starto sudėtyje? Nežinau, tačiau jie visi – Wayne'as, Harry Kane'as ir Dele Alli pasirodė aikštėje. Mačą su Velsu baigėme, kai puolime žaidė Jamie Vardy ir Danielis Sturridge'as. ir visi mus gyrė už šiuos keitimus.

Žinoma, būtų buvę gerai užimti pirmą vietą. Mes buvome verti to savo žaidimu. Jei dabar susitiksime su Vengrija, būsime tuo patenkinti“, – sakė R. Hodgsonas.

Anglai grupėje dar sužaidė lygiosiomis 1:1 su Rusija ir 2:1 įveikė Velsą.

Tuo metu Slovakijos rinktinės treneris Janas Kozakas buvo patenkintas rezultatu.

„Mes labai stengėmės iškovoti tašką tam, kad išsaugotume galimybes patekti į atkrintamas varžybas. Anglija - aukščiausio lygio varžovas. todėl palaipsniui mūsų futbolininkai pavargo. Varžovas pademonstravo savo jėgą. Mes dėjome visas pastangas, kad išsaugotume tokį rezultatą. Man atrodo, kad Anglijos rinktinė stipresnė už Velsą.

Janas Kozakas

Aš dar prieš čempionatą mąsčiau, kad galime surinkti 4 taškus, jei turnyro pradžioje įveiksime Velsą. Valams mes pralaimėjome, bet vis tiek surinkome 4 taškus ir aš esu labai patenkintas. Dabar mums reikalingi palankūs kitų rungtynių rezultatai. Jei pateksime į atkrintamas varžybas, aš būsiu tiesiog laimingas“, – kalbėjo J. Kozakas.

Kitose dvejose rungtynėse Slovakija Europos čempionate 1:2 pralaimėjo Velsui ir 2:1 įveikė Rusiją, užėmė grupėje trečią vietą ir tikisi patekti į aštuntfinalį, kaip trečia geriausia komanda.

Į čempionato aštuntfinalį patenka po dvi pajėgiausias kiekvienos grupės komandas ir keturios absoliučiai geriausios trečias vietas šešiose grupėse užėmusios rinktinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)