Pirmajame kėlinyje anglai neatrėmė Garetho Bale‘o smūgio ir pralaiminėjo 0:1, tačiau po pertraukos Jamie Vardy išlygino, o Danielis Sturridge‘as jau per pridėtą laiką persvėrė rezultatą į savo pusę 2:1.

Po rungtynių Anglijos rinktinės vyriausiasis treneris Roy Hodgsonas džiaugėsi savo auklėtinių pergale bei teigė, jog šis laimėjimas buvo labai svarbus.

„Norėjome žaisti kiek greičiau bei stengiamės įtikinti žaidėjus, kad jie turi rizikuoti ir labiau pasitikėti savimi, – po mačo kalbėjo treneris. – Žaidėjai viską suprato ir tai pademonstravo aikštelėje. Mums prireikė labai daug pastangų susikurti tuos šansus, kuriuos susikūrėme. Velsas gynėsi išskirtinai gerai, tačiau mes sugebėjome laimėti.

Po rungtynių su Rusija, kuriose jie mums įmušė įvartį pabaigoje ir pavogė iš mūsų pelnytą pergalę, šį mačą mums buvo būtina laimėti. Esu patenkintas, kad po dviejų mačų turime keturis taškus. Mano manymu, tai yra mažiausiai, kiek mes nusipelnėme už pasirodymus šiose dvejose rungtynėse.“

Tuo metu Velso treneris Chrisas Colemanas gyrė savo auklėtinius bei liūdėjo dėl pralaimėjo.

„Mano žaidėjų drąsa ir pastangos buvo tiesiog fantastiškos, – auklėtinius gyrė strategas. – Buvome labai arti pergalės, padarėme viską, kad jiems neleistume įmušti. Netgi po rezultatą išlyginusio įvarčio mes nepalūžome, tačiau vėliau praleidome įvartį jau per pridėtą laiką.

Po to įvarčio aš labai nuliūdau. Tikriausiai, per savo karjerą dar nebuvau taip nuliūdęs. Esame labai nusiminę, tačiau turime susiimti ir pademonstruoti dar geresnį futbolą kitose rungtynėse.“

Kitose rungtynėse anglai susitiks su slovakais, o velsiečiai – su rusais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)