Galutiniame graikų dvyliktuke – net keturi praėjusį sezoną NBA lygoje žaidę krepšininkai (Nickas Calathesas, Giannis Antetokounmpo, Kostas Papanikolaou ir Kosta Koufos), taip pat tokios Eurolygos žvaigždės kaip Vassilis Spanoulis ir Georgios Printezis.

Graikijos rinktinės dvyliktukas: Nickas Calathesas, Vassilis Spanoulis, Nikolaos Zisis, Evangelos Mantzaris, Konstantinos Sloukas, Giannis Antetokounmpo, Efstratios Perperoglou, Georgios Printezis, Kostas Papanikolaou, Kostas Kaimakoglou, Kosta Koufos ir Ioannis Bourousis.

Graikai Europos pirmenybes pradės C grupėje Zagrebe, kur susitiks su Kroatijos, Slovėnijos, Gruzijos, Makedonijos ir Olandijos atstovais.

Beje, būtent su viena iš šios grupės komandų aštuntfinalyje turėtų susikauti Lietuvos rinktinė, jei sėkmingai įveiks pirmąjį etapą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)