„Ryte prigrybavau. Vienoje vietoje, kitoje, trečioje. Taip grybaudamas prasileidau gal kokius dešimt motociklų, tai paskui gerą valandą juos gaudžiau ir lenkiau. Prasivaliau trasą ir kitą grupę pasivyjau – vėl dulkėse. Ir taip visą dieną dulkėse. Tuoj grįšiu į bivaką ir net nežinau ką veikti taip anksti“, – geros nuotaikos nestokojantis kalbėjo A.Kanopkinas ir pasakojo, kad pasitaikė tokio intensyvaus lenktyniavimo akimirkų, kai norėjosi gazo rankenėlę įspausti stipriau, nei įmanoma.

Keturračių įskaitoje sportininkui šiandien pavyko užfiksuoti penktą greičiausią laiką. Iki ketvirtoje vietoje buvusio L.Kanciaus pritrūko vos penkių minučių.

Rytoj dalyvių laukia vienas ilgiausių šio Dakaro greičio ruožų. Startavę AlUlos mieste jie patrauks link Yanbu – per dieną sportininkai įveiks 107 kilometrus pervažiavimuose ir 480 kilometrų greičio ruožą. Organizatoriai perspėja, kad šis ruožas gali sumaišyti viską rezultatų lentelėse ir taip pat prognozuoja, kad čia bus pramušta daugiausiai padangų visame šių metų Dakaro ralyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją