Savo kito sezono viziją NFKA vadovai trečiadienį pristatė stipriausių šalies klubų vadovams ir Lietuvos verslo visuomenės atstovams, pakvietę juos kartu pasižiūrėti ir Čempionų lygos rungtynių tarp "FC Liverpool" ir Londono "Chelsea".

"Sieksime, kad NFKA taptų profesionalia, efektyviai ir sėkmingai dirbančia organizacija, kuri sugebėtų sudaryti sąlygas A lygos klubų augimui. Stengsimės plėsti futbolo entuziastų, aistruolių ir rėmėjų būrį, populiarinti Lietuvos klubus, propaguoti A lygą, kad ji būtų kuo plačiau žinoma", - sakė NFKA direktorius Marijus Rimas.

Jis žadėjo sukurti atskirą NFKA prekės ženklą, kuris keltų asociacijas su profesionalumu, progresu ir teigiamas emocijas teikiančiu laisvalaikiu.

Susirinkusius linksmino dainininkė Agnė Armoškaitė-Šemberienė - žinomo Lietuvos futbolininko Deivido Šembero, rungtyniaujančio Maskvos CSKA komandoje, žmona.

"NFKA susikūrė prieš dvejus metus, ir tada mes taip pat organizavome panašų renginį, bet į jį atvyko tik trys žmonės. Smagu, kad dabar susirinko daugiau kaip 30 įvairių firmų atstovų," - pasidžiaugė NFKA valdybos narys, Vilniaus "FK Vilniaus" klubo prezidentas Algimantas Breikštas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją