C. J. Perezas 8-erius metus studijavo sporto ir treniravimo mokslus trijuose Ispanijos universitetuose. 2012-ais tapo sertifikuotu treneriu Kolorado Springse, JAV. Galiausiai, C. J. Perezas įgijo UEFA B trenerio kategoriją.

Naujam trenerių štabo nariui jau teko padirbėti tokių klubų, kaip San Sebastiano „Real Sociedad“ ar Madrido „Athletico“ treniruočių stovyklose, vėliau treniravo Ispanijos futbolo čempionato antro ir trečio diviziono komandas.

C. J. Perezui teko dirbti ir asmeniniu treneriu. Jo pastabų ir patarimų klausė Turino „Juventus“ puolėjas Fernandas Llorente ir Sevilijos „Real Betis“ saugas Rubenas Pardo.

Anksčiau naujas „Utenio“ trenerio asistentas su D. Campana Piqueru kartu nedirbo, tačiau visada palaikė ryšį. Ir prieš atvykstant į Uteną, šie treneriai bendravo.

„Davidas man papasakojo, kad Utenoje yra gera ir profesionali komanda, turinti jaunus, talentingus žaidėjus ir gerą infrastruktūrą. Kalbėjome, jog turime šansą dirbti profesionaliame klube, o mane tai labai tenkina“, – kalbėjo C. J. Perezas.

„Utenio“ trenerio asistentas prieš atvykdamas į Lietuvą žinojo tik tai, jog čia sportas „numeris vienas“ yra krepšinis. Apie Lietuvos futbolo klubus C. J. Perezas iki šiol nebuvo girdėjęs.

„Esu matęs futbolo nacionalinę rinktinę, kada ji žaidė su Ispanija. Mano šeima lankėsi Vilniuje prieš kelerius metus ie miestas jiems paliko labai didelį įspūdį. Sakė, kad čia labai malonūs žmonės. Dabar turėsiu ne vieną progą pamatyti jūsų šalį. Internete domėjausi apie miestus ir žiūrėjau pajūrio nuotraukas, Nekantrauju ten nuvykti. Bet svarbiausia yra „Utenio“ pergalės“, – optimistiškai kalbėjo naujas treneris.

„Utenis“ dėkoja T. Jakimoskiui už darbą klube ir linki sėkmės jo ateities darbuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)