Po tragedijos Mančesteryje, kur Arianos Grande koncerte sprogus bombai žuvo 22 ir buvo sužeista per 100 žmonių, W. Rooney paaukojo nukentėjusiesiems ir jų artimiesiems apie 115 tūkst. eurų.

Ilgamečio „Manchester United“ kapitono specialiai įsteigtas labdaros fondas pritrauks dar daugiau paramos.

„Gyvenime yra momentų, kurie tave stipriai paveikia. Pirmadienio naktis buvo toks laikas“, – kalbėjo puolėjas. Trečiadienį su „Manchester United“ ekipa Europos lygos čempionu tapęs anglas buvo šokiruotas atakos Mančesteryje.

„Kaip tėvui man apmaudu, kad tą vakarą tiek daug jaunų žmonių gyvenimų pasibaigė tragiškai. Širdyje esu su visais, kurie tai išgyveno“, – sakė jis.

Tačiau už pagarbos vertą veiksmą W. Rooney sulaukė ne tik pagyrų. 31-erių futbolininkui žmonės smeigė ir kritikos strėles. Mat daugeliui pasirodė, kad futbolo žvaigždės auka nebuvo didelė, taigi ir nuoširdi.

Interneto komentatoriai tvirtino, kad milžinišką atlyginimą gaunančiam W. Rooney 115 tūkst. eurų yra dviejų dienų uždarbis.

„Jis galėtų ištuštinti visą savo sąskaitą ir tikrai netaptų vargeta. Prisimink, iš kur pats esi kilęs ir atverk plačiau savo kišenes“, – rašė vienas iš daugelio interneto komentatorių.

Žmonių pyktį sukėlė ir faktas, kad W. Rooney visiškai neseniai viename kazino per dvi valandas sugebėjo iššvaistyti 578 tūkst. eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)