Olegas Vasilenka dvikovai pasirinko tą patį vienuoliktuką, kuris žaidė paskutines I lygos rungtynes prieš Kėdainių „Nevėžį“: T.Šeremeta, M.Adomėnas, A.Borodinas, A.Kazakevičius, I.Baranauskas, M.Vasiliauskas, L.Traore, J.Marazas, S.Čyžas, D.Šėgžda ir Dž.Sūnelaitis.

Nuo pat susitikimo pradžios marijampoliečių tikslas buvo apsiginti apie puolimą net negalvojant. Per rungtynes „Švyturys“ atliko du smūgius iš maždaug keturiasdešimties metrų, arčiau jaunieji riteriai varžovų paprasčiausiai neprisileido.

Po pertraukos „Švyturio“ futbolininkai pavargo, tad jų žaidimas tapo dar lėtesnis, o „Trakai“ pradėjo neišnaudotų progų šou. Galėjo pasižymėti ir Džiugas Sūnelaitis, ir Justinas Marazas, ir daugelis kitų. Tiesiog fortūna šįsyk labai ilgai lydėjo marijampoliečius. Arba trakiškių smūgiai buvo netikslūs, arba fantastiškai varžovų komandą gelbėjo Lietuvos rinktinės vartininkų treneris Audrius Ramonas.

Tačiau kiekviena fortūna turi savo limitą – likus penkiomis minutėms iki dvikovos pabaigos L.Traore sugebėjo pramušti gausiomis pajėgomis besigynusius varžovus. Netrukus panašiu būdu, po perdavimo iš krašto tas pats L.Traore pasižymėjo ir antrą kartą.

„Kuo arčiau rungtynių pabaiga – tuo didesnis nervingumas. Na, ir kas kad žaidėme į vienus vartus, tačiau kol neįmuši įvarčio, ramus būti negali. Kol varžovai turėjo jėgų, tol dar bandė žaisti, tačiau antrajame kėlinyje aikštėje žaidė tik viena komanda. Gerai, kad tą didelę persvarą pavyko paversti įvarčiais“, – rungtynes komentavo „Trakų“ vyriausiojo trenerio asistentas Gintaras Rimkus.

Ši pergalė „Trakams“ garantuoja kelialapį į turnyro aštuntfinalį. Kas taps ekipos varžovais, paaiškės po burtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)