2006 metų pasaulio čempionas F. Totti vengia kalbėti apie karjeros pabaigą – „Facebook“ paskyroje parašė tik tiek, kad paskutinėje sezono dvikovoje su „FC Genua“ sekmadienį paskutinį kartą vilkės „Roma“ ekipos marškinėlius.

„Mano meilė futbolui niekur nedingo. Mano aistra tokia gili, kad net pagalvoti negaliu, jog daugiau jos nepuoselėsiu. Nuo pirmadienio manęs laukia naujas etapas. Esu pasirengęs naujiems iššūkiams“, – rašė F. Totti.

Gegužės pradžioje naujasis Romos klubo direktorius Ramonas Rodriguezas Verdejo paviešino žinią, kad F. Totti komandoje atliks kitas funkcijas. Tačiau po futbolininko pareiškimo taip pat negalima atmesti, kad jis žaidėjo karjerą tęs kitoje ekipoje.

„AS Romos“ kapitonas klubo garbę gina nuo 1993 metų. Italijos sostinės komandoje jis sužaidė daugiau nei 600 rungtynių ir pelnė per 300 įvarčių.

F. Totti vienas iš tų retų sportininkų, kurie niekada nėra pakeitęs klubo. Futbolininko sutartis baigiasi birželį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)