Daugiau progų pasižymėti šiose rungtynėse turėjo aikštės šeimininkai, tačiau jos taip ir liko neišnaudotos.

Pavojingiausias savo atakas „Sūduva“ sukūrė likus žaisti mažiau nei 10 minučių. Po Ernesto Veliulio perdavimo Karolis Laukžemis krisdamas galva mušė visai šalia virpsto. Vėliau kampinio metu svečius vėl gelbėjo skersinis, kai į jį mušė Radanfahas Abu Bakras.

Abi rezultatyviausios lygos komandos be įvarčio aikštę paliko tik po antrą kartą sezone.

32 taškus turintis „Žalgiris“ pirmauja čempionate, o „Sūduva“ su 26 taškais užima antrąją vietą.

Tarpusavyje abi komandos susitiko antrą kartą šį sezoną. Pirmojo rato rungtynes Vilniuje „Žalgiris“ laimėjo 3:1.

Apskritai žalgiriečiai A lygoje taškus praranda antrose rungtynėse paeiliui. Prieš savaitę namie Lietuvos čempionai 1:1 sužaidė su „Trakais“. Prieš pastarąjį mačą „Žalgiris“ buvo laimėjęs devynias rungtynes iš eilės.

Lygiosiomis baigėsi ir kitos trečiadienio vakaro rungtynės – Klaipėdos „Atlanto“ komanda svečiuose sužaidė 1:1 (1:0) su Kauno „Stumbro“ ekipa.

45-ąją minutę greitos atakos metu „Atlanto“ puolėjas Andrejus Paniukovas įsiveržė į baudos aikštelę, kur jį nugriovė Andre Almeida. Teisėjas nedvejodamas skyrė 11 metrų baudinį, kurį realizavo jau 11-ąjį įvartį šiemet A lygoje pelnęs rusas.

88-ąją min. rezultatą išlygino po keitimo aikštėje pasirodęs „Stumbro“ puolėjas iš Portugalijos Davidas Diogo. Tai buvo žaidėjo debiutas Lietuvos futbolo A lygoje.

Jau pasibaigus dvikovai aikštėje kilo rimti susistumdymai, buvo išdalinta nemažai geltonų kortelių, tačiau galų gale teisėjai situaciją suvaldė.

„Atlantas“ (19 tšk.) turnyro lentelėje užima ketvirtąją vietą, o „Stumbras“ (11 tšk.) – septintąją.

Lietuvos futbolo A lygos turnyro lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)