T. Jonkus „KOK SUMMER SPECIAL EDITION“ turnyre susikaus su kovos menų garsenybe Arhentu Ismaili. Pastarasis yra keturių skirtingų kovos menų organizacijų Europos čempionas ir Vokietijos iki 71 kg bokso pirmenybių nugalėtojas.

Į bet kokius komentarus apie artėjančią dvikovą lietuvis reaguoja labai ramiai, savimi pasitiki.

„Klaipėdos istorijoje didžiausioje arenoje pirmą kartą vyks tokio aukšto lygio tarptautinis KOK kikbokso turnyras. Norisi, kad atėję žmonės pamatytų gražias kovas, puikų reginį, pasikrautų gerų emocijų ir ilgai atsimintų šį renginį“, – kalbėjo T. Jonkus.

Anot jo, būtų gerai, kad toks renginys taptų tradicija ir džiugintų klaipėdiečius ir uostamiesčio svečius kasmet.

Tadas Jonkus

„Seniai kovojau savo gimtame mieste, prieš savus žiūrovus, ir labai pasiilgau šio jausmo. Norisi parodyti gražią technišką kovą, puikų reginį ir padovanoti savo miestui pergalę“, – teigė kovotojas.

Jis pasakojo, kad kasdien po du kartus treniruojasi labai intensyviai pagal trenerio Vadimo Chromych sudarytą programą: „Geriname fizinį pasirengimą, ištvermę, tobuliname kikbokso techninius elementus, lankomės sparinguose kituose klubuose.“

T. Jonkus gegužės pabaigoje planuoja stiprią keturių dienų treniruočių stovyklą ant jūros kranto, kur sportuos keturis kartus per dieną.

„Ne tik daug sportuoju, bet ir dirbu su savimi – griežtai laikausi mitybos plano, miego režimo, medituoju, lankau energetiškai stiprias Lietuvos vietas. Tobulėju ir fiziškai, ir dvasiškai“, – pasakojo klaipėdietis, nenorintis nuvilti savo gerbėjų.

„Noriu parodyti, kad esu stipresnis už Vokietijos čempioną. Labai laukiu kovos, nes man tai didelis iššūkis, varžovas labai techniškas, pačiam įdomu, kaip viskas baigsis, – kalbėjo jis. – Varžovas naudoja skirtingas taktikas, o ringe eina į priekį ir niekada nepasiduoda. Labai kovingas sportininkas“.

Tadas Jonkus ir Arxentas Ismaili

T. Jonkų, Martyną Danių, Igorį Osininą, Mindaugą Narauską, Deividą Jameljanovą, Mantą Stankį, Henriką Vikšraitį ir kitus žymius Lietuvos sportininkus gerbėjai galės pamatyti birželio 16 d. Klaipėdos „Švyturio” arenoje „KOK SUMMER SPECIAL EDITION” bušido turnyre.

Daugiau informacijos www.bushido.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)