Pirmaujantys katalonai išvykoje 4:1 pranoko „Las Palmas“, o Madrido futbolininkai namuose identišku rezultatu nokautavo „Sevillą“.

„Barcai“ net tris įvarčius pelnė Neymaras, vieną tikslų smūgį pridėjo Luisas Suarezas (27 min.). Tuo metu „Real“ komandoje dubliu pasižymėjo Cristiano Ronaldo, po vieną įvartį įmušė Nacho Fernandezas ir Toni Kroosas.

Verta pažymėti, kad „Karališkasis“ klubas jau net aštuntą sezoną iš eilės įmušė bent 100 įvarčių, o C. Ronaldo pasiekė įspūdingą rezultatą – vilkėdamas Madrido ekipos marškinėlius pasižymėjo jau net 401-ą kartą. Pagal šį rodiklį legendinės komandos istorijoje jis jau seniai yra nepralenkiamas.

Antrasis portugalo įvartis šiame mače buvo tikras gražuolis – baudos aikštelėje gavęs kamuolį iš T. Krooso, puolėjas jį įspūdingu smūgiu kaire koja pasiuntė į patį viršutinį vartų kampą.

Weak-foot tap-in by @Cristiano Ronaldo. He really fell off this season. pic.twitter.com/JIOX81DXFG— Chu 🤙🏾 (@ChuBoi) May 14, 2017

Rezultatai:

„Alaves“ 3 – 1 „Celta Vigo“

„Athletic“ 1 – 1 „Leganes“

„Eibar“ 0 – 1 „Gijon“

„Las Palmas“ 1 – 4 „Barcelona“

„Real Betis“ 1 – 1 „Atletico“

„Real“ 4 – 1 „Sevilla“

„Real Sociedad“ 2 – 2 „Malaga“

„Villarreal“ 0 – 0 „Deportivo“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)