McLaren“ nespėjo atstatyti Fernando Alonso mašinos iki treniruotės pradžios – ryte dėl alyvos nutekėjimo jam teko palikti kokpitą jau pirmajame rate.

„Honda“ nutarė su problemomis išsiaiškinti vėliau, o kol kas pakeisti jėgainę. Sesijos pradžioje ispanas prarado beveik pusę valandos, dėl to ir nuvažiavo iš visų mažiausiai.

Maxas Verstappenas išlėkė iš trasos į žvyrą devintame posūkyje, bet sugebėjo sugrįžti ir tęsė darbą. Iki sesijos pabaigos likus pusvalandžiui pasirodė raudonos vėliavos – Carlosas Sainzas sulaužė sparno plokštę ir reikėjo surinkti nuolaužas nuo trasos, kai jis atakavo kelkraštį.

Pilotai nutraukė seriją ratų, sugrįžo į boksus, tačiau po trumpos pauzės išvažiavo vėl.

Paskutinę minutę Sebastianas Vettelis išlėkė iš trasos išvažiuojant iš ketvirto posūkio ir pasiskundė, kad dėl to buvo kaltas stiprus vėjo gūsis.

Pradėję treniruotę su vidutinio kietumo padangomis, antroje sesijos pusėje lenktynininkai perėjo prie minkštųjų, o tai atsiliepė rezultatams.

Kaip ir ryte, treniruotės protokolo viršuje atsidūrė Lewisas Hamiltonas, nuvažiavęs ratą per 1:20,802 – iki absoliutaus trasos rekordo beliko mažiau nei viena sekundė, todėl neabejojama, kad per kvalifikaciją jis bus sumuštas.


Daugiau naujienų ieškokite F-1.lt