Šį mačą, taip pat dar keturias dvikovas savaitgalį ir pirmadienį rodys vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

„Chelsea“ po 35 rungtynių turi 84 taškus ir antrojoje vietoje esančius Londono „Tottenham Hotspur“ futbolininkus lenkia 7 taškais. Jei Antonio Conte auklėtiniai šiandien iškovos pergalę, jie bus nebepavejami.

„Tottenham Hotspur“ sekmadienį namie išmėgins jėgas su „Manchester United“ ekipa, kuri grumiasi dėl vietos pirmajame ketverte. „Raudonieji velniai“ surinko 65 taškus per 35 mačus ir užima šeštąją vietą.

Jose Mourinho treniruojama komanda gali prasimušti į Čempionų lygą ir nepatekusi tarp keturių pajėgiausiųjų. „United“ žais elitinėse žemyno varžybose, jei triumfuos UEFA Europos lygos turnyre.

Mančesterio futbolininkai šią savaitę namie antrosiose pusfinalio rungtynėse 1:1 sužaidė su Vigo „Celta“ ir prasibrovė į finalą, nes Ispanijoje laimėjo 1:0. Lemiamame mūšyje „United“ kovos su Amsterdamo „Ajax“.

Praėjusią savaitę nutrūko Mančesterio klubo 25 iš eilės nepralaimėtų dvikovų serija „Premier“ lygoje. „Raudonieji velniai“ svečiuose 0:2 turėjo pripažinti Londono „Arsenal“ pranašumą. „United“ Anglijos čempionate dabar pergalės skonio neragavo trijuose turuse iš eilės.

„Tottenham Hotspur“ praėjusiame ture išvykoje 0:1 nusileido Londono „West Ham“ klubui ir beveik prarado galimybę kovoti dėl čempiono titulo.
Pirmojo rato „Manchester United“ ir „Tottenham Hotspur“ akistatą 1:0 laimėjo namie rungtyniavę J. Mouronho auklėtiniai. Per 15 pastarųjų tarpusavio mūšių „White Hart Lane“ stadione „Spurs“ triumfavo tik kartą – praėjusį sezoną pranoko varžovus 3:0.

Šiose dvikovose šešis kartus užfiksuotos lygiosios, o aštuonias pergales šventė „United“.

Transliacijų tvarkaraštis:

gegužės 12 d. 21.55 val. „West Bromwich Albiion“ – „Chelsea“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai);

gegužės 13 d. 16.55 val. „Sunderland“ – „Swansea City“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 19.25 val. „Stoke“ – „Arsenal“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai);

gegužės 14 d. 18.25 val. „Tottenham Hotspur“ – „Manchester United“ (www.viaplay.lt; tiesiogiai; nuo 19.45 val. – „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai);

gegužės 15 d. 21.55 val. „Chelsea“ – „Watford“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją