„United“ svečiuose ispanus nugalėjo 1:0, laimėjo pusfinalio seriją bendru rezultatu 2:1 (1:1 savo aikštėje ir 1:0 išvykoje) ir iškopė į varžybų finalą.

„Pirmose rungtynėse mes buvome geresnė komanda, bet nesugebėjome realizuoti savo progų ir atskleisti žudikų instinkto. Šįkart žaidimas buvo atviras, bet mus slėgė didžiulė įtampa. Varžovams nebuvo ko prarasti ir jie mus įvėlė į atkaklią kovą. Šioje dvikovoje niekas nebuvo aišku iki paskutinės sekundės. Mano vaikinai padarė viską, ką galėjo. Aų jais esu labai patenkintas. Mes sužaidėme 14 rungtynių ir patekome į finalą. Jei mes laimėsime Europos lygą, aš būsiu dar laimingesnis. Tai bus nuostabu“, – portugalų trenerio žodžius cituoja BT Sport.

J. Mourinho prognozuoja, kad turnyro finale pranašumą turės Amsterdamo klubas „Ajax“, kuris savo pusfinalio etapą su prancūzų ekipa „Lyon“ baigė bendru santykiu 5:4 (4:1 namuose ir 1:3 svečiuose).

„Su „Ajax“ klubu bus sunku. Tai yra jauna ir stipri komanda. Jie savo čempionatą baigs jau šį savaitgalį ir finalui pasiruošti turės net 12 dienų. O mes tuo metu dar žaisime trejas rungtynes“, – nerimo prieš finalą neslėpė J. Mourinho.

Europos lygos finalas vyks Švedijos sostinėje Stokholme gegužės 24-ą dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)