Madrido derbyje 2:1 laimėjo „Atletico“, tačiau į Čempionų lygos finalą bendru rezultatu 4:2 iškopė titulą ginantis „Real“. Per pridėtą pirmojo kėlinio laiką „Atletico“ ikona primygtinai siekė išprovokuoti „Real“ žvaigždę, tačiau C. Ronaldo tik šypsojosi.

CR7 nepaleido rankų į darbą, nors varžovų puolėjas jį stumtelėjo ir mėgino stuktelėti galva. C. Ronaldo reakcija buvo priešinga – jis juokėsi ir kažką pašnibždėjo F. Torresui į ausį. Galbūt visa tai būtų pasibaigę kitaip, tačiau teisėjas Cuneytas Cakiras abu žaidėjus išskyrė.

Vienas ispanų televizijos kanalas iššifravo iš lūpų, ką abu futbolininkai vienas kitam sakė. F. Torresas kiek įmanydamas dergė C. Ronaldo motiną ir portugalą vadino klounu.

„Real“ žvaigždė į tai atsakė taip: „Važiuok namo, idiote“.

Abu futbolininkai turi vienas kitam ką pasakyti – jų tarpusavio konfliktiškas ryšys atsirado dar Anglijoje, kai C. Ronaldo vilkėjo „Manchester United“ marškinėlius, o F. Torresas žaidė „Liverpool“ ekipoje.

UEFA Čempionų lygos finale birželio 3 dieną Kardife žais Madrido „Real“ ir Turino „Juventus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)