Reza Parasteshas yra stulbinančiai panašus į L. Messi ir tuo naudojasi. Praėjusį savaitgalį jis viešėjo Hamadano mieste. Norinčių nusifotografuoti su L. Messi antrininku buvo tiek daug, kad policijai teko sulaikyti R. Parateshą tam, kad gatvėje vėl įsivyrautų rimtis ir tvarka.

Studentui R. Parateshui yra 25-eri metai. Prieš kelis mėnesius jis išgarsėjo, kai nusiuntė savo nuotrauką, kurioje vilki „Barclona“ marškinėlius, vienam sporto portalui. Vaikiną ėmė kviesti į TV laidas, siūlė tapti modeliu, jo nuotraukomis iliustruodavo straipsnius apie tikrąjį L. Messį.

29-erių metų futbolininkas L. Messi „Barcelona“ klubui atstovauja nuo 2003 metų, per tą laiką sužaidė 377-erias rungtynes ir pelnė 343-is įvarčius. Argentinos rinktinės sudėtyje L. Messi sužaidė 117-ą susitikimų ir įmušė 58-is įvarčius.

Reza Parasteshas – Lionelio Messi antrininkas
Reza Parasteshas – Lionelio Messi antrininkas
Reza Parasteshas – Lionelio Messi antrininkas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)