Th. Hernandezą „Real“ klubas išviliojo iš savo principinių konkurentų stovyklos.

Marselyje gimęs Th. Hernandezas nuo 2008-ųjų rungtyniavo Madrido „Atletico“ jaunimo komandose, o šį sezoną debiutavo Ispanijos elitiniame divizione (buvo paskolintas „Alaves“ ekipai). „Atletico“ sutartis su žaidėju galiojo iki 2021-ųjų, tačiau „Real“ pasinaudojo joje numatytomis išlygomis ir pasiūlė alternatyvų variantą, su kuriuo prancūzas ir jo agentas sutiko.

Kaip skelbia Ispanijos žiniasklaida, „Real“ ir T. Hernandezas susitarė dėl penkerių metų trukmės kontrakto, o per sezoną prancūzas uždirbs po 3,5 mln. eurų.

Taip pat „Real“ klubas „Atletico“ sumokėjo išpirkos mokestį. Ispanų žiniasklaidos duomenimis, jis gali siekti 30 mln. eurų.

Oficialiai apie susitarimą turėtų būti pranešta sezonui pasibaigus, tačiau antradienį gynėjas pastebėtas besilankantis „Real“ medicininiame centre. Šaltiniai patvirtino, kad futbolininkui atliktas medicininis patikrinimas, kuris privalomas prieš naujos sutarties pasirašymą.

„Real“ gretose Th. Hernandezas jis turėtų debiutuoti jau ateinančiame sezone.

Skelbiama, kad prancūzu pastarosiomis savaitėmis labai aktyviai domėjosi ir dar viena principinė „Real“ varžovė „Barcelona“.

Taip pat susidomėjimą gynėju buvo išreiškusi ir „Liverpool“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją