Vokietijos mieste Štutgarte vykstančio „Porsche Tennis Grand Prix“ turnyro ketvirtfinalio etape 30-metė M. Šarapova 6:3, 6:4 nugalėjo 21-erių estę Anett Kontaveit, pasaulio reitinge užimančią 74-ąją poziciją. Partija truko 1 val. 24 min.

M. Šarapova dėl ilgos diskvalifikacijos šiuo metu yra nereitinguota.

Pusfinalyje M. Šarapova kausis su Prancūzijos atstovės Kristinos Mladenovič ir ispanės Carlos Suarez Navarro poros laimėtoja.

Pirmajame turnyro rate M. Šarapova 7:5, 6:3 nugalėjo 34-erių italę Robertą Vinci, o antrame 7:5, 6:1 įveikė savo tėvynainę, 28-erių rusę Jekateriną Makarovą.

Turnyro prizų fondą sudaro 711 tūkst. JAV dolerių. Be to, turnyro laimėtojai atiteks prabangus „Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet“ automobilis.

Primename, kad 2016 metų birželį M. Šarapova buvo diskvalifikuota dvejiems metams už draudžiamo preparato meldoniumo vartojimą. Spalio 4-ą dieną Tarptautinis sporto arbitražo teismas (CAS) sutrumpino jos bausmės laiką ir į kortus tenisininkė galėjo sugrįžti jau šių metų balandžio pabaigoje.

M. Šarapova yra laimėjusi penkis „Didžiojo kirčio“ („Grand Slam“) serijos turnyrus, su Rusijos moterų rinktine iškovojo Federacijų taurę ir tapo 2012 metų Londono olimpiados vienetų varžybų vicečempione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)