Ketvirtadienio vakarą pragmatiško žaidimo šalininko J. Mourinho auklėtiniai išvykoje su „Manchester City“ išsiskyrė be įvarčių.

Rimtų progų žiūrovai taip pat beveik neišvydo. Pirmiausia todėl, kad svečiai didžiąją rungtynių dalį leido saugodami savo baudos aikštelės prieigas.

„Etihad“ stadione „Manchester United“ kamuolį valdė tik 30,79 proc. laiko – tai prasčiausias ekipos rodiklis „Premier“ lygoje nuo pat 2003-iųjų, kuomet pradėta sisteminti tokio pobūdžio statistika.

Įdomu, kad kamuolio kontrolės antirekordą „raudonieji velniai“ šiame sezone pakoregavo jau trečią kartą. Prieš tai svečiuodamiesi „Liverpool“ teritorijoje jie kurdami atakas praleido 35,4 proc. dvikovos laiko (0:0), prieš „Middlesbrough“ – 36,09 proc. (3:1).

Vargais negalais išplėštos lygiosios ketvirtadienį pratęsė „Manchester United“ seriją be pralaimėjimų iki 24 rungtynių. Tai – trečias geriausias klubo rezultatas Anglijos čempionate, o nuo rekordo pakartojimo J. Mourinho skiria likę penki šio sezono mačai.

Tačiau iš 33 dvikovų „Manchester United“ net 13 baigė lygiosiomis – daugiausiai visoje lygoje. Todėl 64 taškus surinkę „Old Trafford“ šeimininkai tenkinasi tik penkta vieta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)