Saugas Felipe Melo paleido į darbą kumščius, kai jį ir „Palmeiras“ vartininką Fernandą Prassą pasibaigus dvikovai ėmė persekioti aikštės šeimininkų žaidėjai.

Brazilijos čempionai „Palmeiras“ tose rungtynėse šventė pergalę prieš Urugvajaus klubą „Penarol“ 3:2.

„Kai norėjome palikti aikštę, tunelis buvo netikėtai uždarytas, o apsauga pastojo mums kelią“, – pasakojo „Palmeiras“ treneris Eduardo Baptista.

„Mūsų pačių apsauga padėjo mums išsigelbėti iš aikštės ir išvengti daug prastesnės šių įvykių sekos. Tai apgailėtina. Mums galėjo viskas baigtis daug liūdniau“, – sakė jis.

Muštynės per rungtynes „Penarol“ ir „Palmeiras“

Neramumai netruko persikelti į sirgalių tribūnas, kur priešingų komandų gerbėjai būtų kibę vieni kitiems į atlapus jei ne patikimi atitvarai.

„Palmeiras“ jau antrą kartą šį sezoną įveikė „Penarol“ komandą. Pietų Amerikoje „Copa Libertadores“ turnyras atitinka Čempionų lygos varžybas Europoje.

Buvęs „Galatasaray“ ir „Juventus“ saugas F. Melo tvirtino, kad pirmojoje tarpusavio dvikovoje San Paule, balandžio 13 dieną, keli „Penarol“ žaidėjai jį užgauliojo – apkaltino juos rasizmu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją