Traumų pastarąjį sezoną persekiojamas Velso rinktinės žaidėjas ir vėl iškrito iš rikiuotės.

27-erių metų futbolininkas per savaitgalio rungtynes su „Barcelona“ smarkiai susižeidė kairę blauzdą ir negalės rungtyniauti tris savaites.

Savaitgalio rungtynes G. Bale'as pradėjo startinėje „Real“ sudėtyje, tačiau buvo pakeistas jau 35 min., savo vietą užleidęs Marco Asensio.

Z. Zidane'ui ši žinia buvo labai nemaloni. G. Bale'ui teks praleisti ir abejas UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynes su Madrido „Atletico“, ir ketverias svarbias Ispanijos čempionato rungtynes.

Jeigu sveikimo procesas vyks pagal planą, G. Bale'as teoriškai galės dalyvauti paskutinio Ispanijos čempionato turo rungtynėse ir UEFA Čempionų lygos finale, jeigu „Real“ į jį pateks.

G. Bale'as iš rikiuotės šį sezoną iškrenta nebe pirmą kartą. Dar lapkričio mėnesį per UEFA Čempionų lygos grupės rugtynes jis smarkiai susižeidė dešinę čiurną – buvo atlikta operacija, futbolininkas nežaidė daugiau nei du mėnesius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)