Rungtynių diktorius prieš pat mačo startą paskelbė tylos minutę, paprašydamas „Santa Fe“ stadione susirinkusių sirgalių ir futbolininkų rimties.

Jis pranešė, kad tylos minutė skiriama Ricardo Oliveiros atminčiai. Tačiau 36-erių puolėjas tuo metu buvo aikštelėje. Paradoksalu, kad pradžioje niekas klaidos nepastebėjo.

Visgi po mačo kilo nemenkas skandalas, ypač pasipiktino brazilų atstovai, o vaizdo įrašas su makabriška tylos minute transliuotas per pagrindinius šalies televizijos kanalus.

Paaiškėjo, kad stadiono diktorius supainiojo R. Oliveirą su buvusiu „Santos“ žaidėju Alexandre de Carvalho Kaneco, brazilų klube rungtyniavusiu praėjusio amžiaus antroje pusėje ir mirusiu balandžio 18-ąją.

„Jeigu atvirai, aš nieko nesupratau ir neužfiksavau. Tačiau vėliau sužinojau, kokia tai buvo tylos minutė...“, – po mačo prisipažino buvęs Brazilijos rinktinės puolėjas R. Oliveira.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)