Pirmame dienos mače Paulina Bakaitė 1:6, 4:6 pralaimėjo Eleonorai Molinaro (WTA-874). Po nesėkmingos susitikimo pradžios P. Bakaitei pavyko grįžti į žaidimą antrame sete. Jo metu lietuvė turėjo bent kelias galimybes laimėti varžovės padavimą, tačiau jos taip ir liko neišnaudotos.

„Manau, kad Paulina sužaidė pagal savo galimybes, ypač antrą mačo setą. Visgi labiau patyrusi varžovė klydo labai retai, o kovoti prieš taip stabiliai žaidžiančias varžoves yra labai sunku“, - po susitikimo kalbėjo Lietuvos rinktinės kapitonė Edita Liachovičiūtė.

Komandų lyderių Joanos Eidukonytės (WTA-714) ir Mandy Minelos (WTA-67) susitikimas klostėsi pagal labai panašų scenarijų. Pirma Liuksemburgo raketė šventė pergalę 6:0, 6:4.

Nieko nebelemiantį dvejetų mačą, E. Liachovičiutės sprendimu, stojo žaisti Gerta Zykutė ir Gabija Druteikaitė. Lietuvės rezultatu 2:6, 1:6 nusileido E. Molinaro ir Claudinei Schaul.

Penktadienį, paskutinę grupių turnyro dieną, Lietuvos tenisininkės susitiks su dvi pergales Šiauliuose jau iškovojusia Danijos rinktine. Ketvirtadienį danės rezultatu 3:0 įveikė Egipto rinktinę.

A grupės susitikimuose Slovėnija nugalėjo Pietų Afriką, o švedės įveikė Norvegijos rinktinę.

Lietuvos ir Danijos rinktinių mačas Šiaulių teniso mokykloje prasidės penktadienį 11 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)